Voor het derde jaar op rij organiseert Drones.nl de Drone van het Jaar verkiezing. Ook dit jaar zijn er vier drones genomineerd waar bezoekers hun stem op uit kunnen brengen. In dit bericht lees je over de genomineerde drone: Yuneec Mantis Q.

Drone van het Jaar 2019

De Yuneec Mantis Q is genomineerd voor de Drone van het Jaar 2019. Deze compacte quadcopter is voorzien van een 4K camera en beschikt over een aantal handige vliegmodi waardoor iedereen mooie luchtopnames maakt met deze drone.

Yuneec Mantis Q

De Yuneec Mantis Q is voorzien van een 4K camera die beschikt over een digitale beeldstabilisatie. Deze 3-assige stabilisatie werkt tot een resolutie van maximaal 1080p en zorgt ervoor dat je drone opnames mooi en strak zijn. De camera kan op afstand van boven naar beneden bewogen worden.

Vliegmodi

De Yuneec Mantis Q zit vol met handige vliegfuncties waaronder Journey Mode en Point of Interest. Deze functies maken het mogelijk om op een makkelijke manier mooie luchtopnames te maken. Deze opgenomen beelden deel je daarnaast eenvoudig via social media dankzij de speciale Instant Sharing-functie.

Drone van het Jaar 2019 nominatie: Yuneec Mantis Q

Besturing

De remote controller van de Yuneec Mantis Q beschikt over een speciale telefoonsteun. Door je telefoon hierin te bevestigen en deze via een USB kabel te verbinden met de remote controller, kun je live mee kijken met de camera tijdens het vliegen. De afstandsbediening geeft je een bereik van 800 meter.

Vliegen

De Yuneec Mantis Q weegt 500 gram en heeft een vliegtijd van maximaal 33 minuten. De drone kan zowel in- als outdoor gevlogen worden dankzij GPS en Indoor Positioning. Voor veilige indoorvluchten zijn er speciale propeller beschermers verkrijgbaar.

Drone van het Jaar 2019 verkiezing

Naast de Yuneec Mantis Q zijn ook de Eachine E511S, Parrot ANAFI en de DJI Mavic 2 genomineerd. Welke van deze drones is jouw favoriet? Breng nu je stem uit op de website Drone van het Jaar en maak kans op een Parrot Minidrones Swing!

Yuneec Mantis Q video's

0 Reacties

    Plaats een reactie