In januari was het prototype al te zien op de elektronica beurs CES in Las Vegas en nu is hij dan eindelijk te koop, de DJI handheld camera mount genaamd Osmo. Met de gimbal die je met de hand vast houdt maak je stabiele beelden vanaf de grond. De Osmo handheld gimbal is geschikt voor de X3 en X5 camera’s van de DJI Inspire 1 drone. dji-lanceert-osmo-handheld-camera-x3-x5-x5r-smartphone-iphone-2015.

DJI Osmo

DJI brengt hun camera stabilisatie technieken naar de grond met de DJI Osmo handheld gimbal. Het 3-assige camera stabilisatie systeem haalt bewegingen uit de beelden en filmt strakke en stabiele beelden. De camera grip is ontworpen om lekker in je handpalm te liggen. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen met je duim. Door je smartphone in de meegeleverde beugel te plaatsen en deze te verbinden met de DJI GO app, krijg je het beeld van de camera direct te zien op je scherm en wijzig je gemakkelijk de camera instellingen.

Accessoires

De DJI Osmo is niet alleen ontwikkeld om vanuit je handpalm te filmen. Met verschillende accessoires bevestig je de DJI Osmo gemakkelijk op je fiets of auto. Zo maak je ook stabiele beelden tijdens een ritje op je mountainbike of met je auto. dji-osmo-accessoires-inspire-1-x3-x5-x5r-gimbal-handheld-2015dji-osmo-accessoires-inspire-1-x3-x5-x5r-gimbal-handheld-2015

Camera

De DJI Osmo handheld gimbal is te gebruiken met de X3, X5 en X5R camera’s van DJI. Op dit moment is de DJI Osmo alleen verkrijgbaar met de X3 camera die ook alleen geschikt is voor de DJI Osmo. De camera is dus niet te bevestigen op de DJI Inspire 1. De X3 camera die bij de DJI Inspire 1 wordt geleverd is na een firmware upgrade wel te gebruiken op de DJI Osmo.

Audio

Met de geïntegreerde microfoon neem je naast beelden ook geluid op. Het is ook mogelijk om een microfoon te koppelen via de standaard 3.5mm poort.

Kopen

De DJI Osmo is vanaf nu te bestellen en zullen vanaf 15 oktober verstuurd worden. De DJI Osmo kost 749 euro en wordt standaard geleverd met de X3 camera. Het is nog niet bekend of de Osmo zonder camera geleverd gaat worden zodat je hem kunt koppelen met de camera van de DJI Inspire 1. Bij de levering ontvang je ook een speciale opberg case, een UV filter en een 16GB microSD kaart.

1 Reacties

  1. DJI opent eigen “Apple Store” | Aluvicro - Drone News

    […] in Shenzhen zal alle DJI producten, van high-end en entry-level drones naar andere gadgets zoals de Osmo gimbal camera, zegt het bedrijf. De prijzen van de producten beginnen bij de meest betaalbare Phantom 2 […]

Plaats een reactie