Op de website van de Chinese drone fabrikant DJI is een klok te zien die aftelt tot vannacht 2:00 uur lokale tijd. Op dat moment is het in China vrijdag 11 september 8:00 uur in de ochtend en presenteren zij hoogstwaarschijnlijk een nieuw product. De speculaties gaan al flink ten ronde op het wereld wijde web, maar waar hopen jullie dat DJI mee komt?.

Inspiration

Boven de aftellende klok staat de tekst Inspiration. Deze titel doet veel afleiden van de DJI Inspire 1 en de ‘O’ doet vermoeden dat het gaat om de camera van de geavanceerde quadcopter. Onlangs kregen drones van DJI een software update waardoor verschillende vliegmodus beschikbaar werden. Eigenaren van de peperdure DJI Inspire 1 voelden zich achtergesteld doordat hun drone geen beschikking kreeg over de follow-me functie terwijl de goedkopere DJI Phantom 3 drones deze wel kregen.

Camera

Sommige mensen verwachten dat er een verandering komt in de camera module van de DJI Inspire 1. Bij de aankondiging van de quadcopter gaf DJI aan dat er meerdere modules ontwikkeld zouden worden die aan de Inspire 1 gekoppeld kunnen worden. Andere speculeren weer over een betere camera met 24 megapixels. dji-inspire-1-camera-mountdji-inspire-1-camera-mount

Handheld gimbal

Een andere mogelijkheid is de aankondiging van de verkoop van de handheld gimbal die DJI tijdens de CES 2015 in Las Vegas toonde. Met deze handheld maak je met de camera module van de DJI Inspire 1 stabiele beelden vanaf de grond. Zo kun je een mooie combinatie maken van lucht en grond beelden in je video.

Gelekte foto's

Zojuist zijn er ook een aantal foto's uitgelekt waarbij een nieuwe camera is te zien die bevestigd is aan de DJI Inspire 1 drone. De foto's zijn afkomstig van sb-dji. dji-inspiration-drone-inspire-1-quadcopter-release-11-september-2015-nieuwe-cameraldji-inspiration-drone-inspire-1-quadcopter-release-11-september-2015-nieuwe-cameraldji-inspiration-drone-inspire-1-quadcopter-release-11-september-2015-vliegendji-inspiration-drone-inspire-1-quadcopter-release-11-september-2015-vliegen

DJI Inspire 2

Het is niet waarschijnlijk dat DJI een nieuwe Inspire 2 gaat lanceren aangezien DJI nog upgrades op de agenda had staan toen zij de drone in november 2014 lanceerde.

Wat denk jij?

Het is dus nog niet duidelijk wat er precies aangekondigd gaat worden, maar wij zijn benieuwd naar jouw verwachtingen. Wat denk jij, of wat hoop jij dat DJI vannacht lanceert? Laat hieronder jouw antwoord achter in de reacties.

1 Reacties

  1. Drikje

    Ik hoop op die handheld gimbal! Bij de Yuneec Q500 zit hij er gewoon gratis bij en bij de dure Inspire 1 moet je er nog op wachten. (en dan nog maar de vraag wat dat ding moet kosten)

Plaats een reactie